Condiții rezervare-anulare

Efectuarea unei rezervari la Pensiunea Monte Carlo


Rezervarile la Pensiunea Monte Carlo se pot face folosind link-ul Booking.com sau contactand Receptia pe adresa de e-mail pensiunea_monte_carlo@yahoo.com sau la numarul de Tel 0040 730 098 309.


Pentru a finaliza o rezervare cu confirmare instant pe site-ul hotelului trebuie introduse datele unui card de credit valabil, detinut legal de titularul rezervarii. In unele perioade pot fi acceptate si rezervari fara garantare cu card de credit (pentru informatii suplimentare va rugam contactati Receptia). Achitarea cazarii, precum si a oricaror alte costuri suplimentare va fi efectuata cel tarziu la predarea camerei in data de plecare. Pensiunea isi rezerva dreptul de a incasa clientii la check-in. Rezervarile facute pe planul tarifar “Advance Purchase” sau ”Non-Refundable” se achita integral la efectuarea rezervarii cu cardul folosit pentru garantare; aceste rezervari nu pot fi modificate ulterior, iar tariful este nerambursabil in caz de anulare.


Cererile de rezervare/ modificare/ anulare transmise Receptiei se preiau pe toata perioada saptamanii, de Luni pana Duminica, intre 08:00 – 18:00. Pentru rezervarile individuale, Receptia va confirma sau infirma disponibilitatea, in scris, utilizand formularele de rezervare Pensiunea Monte Carlo, in cel mult 24 ore de la primirea comenzii. Confirmarea se face prin transmiterea unui formular care cuprinde toate detaliile rezervarii: numar unic de confirmare, numele si prenumele titularului rezervarii, perioada cazare, tarif, servicii incluse, modalitate de plata. Turistul are obligatia de a verifica corectitudinea datelor inscrise in confirmarea rezervarii. Orice modificare ulterioara adusa unei rezervari deja confirmate se va accepta in limita locurilor disponibile, la data anuntarii modificarii. In situatia unei suprarezervari, se va incerca intermedierea unei rezervari la un alt hotel, la aceleasi standard, sau puteti opta pentru anularea rezervarii fara nici un cost.


Conditii de anulare: Anularea unei rezervari: Clientului i se va încasa 50% din prețul total dacă anulează după rezervare şi prețul total dacă anulează în cele 7 zile înaintea sosirii. În cazul în care clientul nu se prezintă, i se va încasa prețul total si in cazul in care rezervarea a fost facuta pe mai mult nopti, aceasta va fi implicit anulata pentru restul perioadei. Penalitatile vor fi incasate de pe cardul folosit la garantarea rezervarii.